Προφανώς η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρ. Δούρου θεωρεί λωτοφάγους τους πολίτες της Αττικής, όταν τολμά να ισχυρίζεται πως εξαιτίας των χειρισμών της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, απειλείται η δημόσια υγεία των κατοίκων.

Δυστυχώς γι’ αυτήν, η πραγματικότητα τη διαψεύδει.

Ο τρόπος που διαχειρίστηκε την πρωτοφανή πανδημία του κορωνοϊού η σημερινή Διοίκηση και το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, αποδείχθηκε απόλυτα πετυχημένος. Τόσο σε επίπεδο πρόληψης και οργάνωσης, όσο και σε επίπεδο καθημερινής διαχείρισης, ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Σχεδιάσαμε και προσφέραμε πλήθος νέων υπηρεσιών που έτυχαν της αποδοχής δεκάδων χιλιάδων πολιτών, κάθε ηλικίας.

Με την ίδια υπευθυνότητα και μεθοδικότητα διαχειριζόμαστε και το ζήτημα των ψεκασμών των κουνουπιών, για την καταπολέμηση του ιού του Δυτικού Νείλου. Αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και αναπτύσσουμε συνεργασίες με έγκυρους επιστημονικούς φορείς, ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Ας μην ανησυχεί λοιπόν η κα Δούρου για τη δημόσια υγεία με αστήρικτες δηλώσεις και ανεύθυνες καταγγελίες. Αν είχε μάλιστα δείξει στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θητείας της, την ίδια ευαισθησία, η Αττική δεν θα είχε ζήσει σε πολλά επίπεδα την υποβάθμιση που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ας γνωρίζει η κα Δούρου ότι σήμερα, η προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών της Αττικής, βρίσκεται σε καλά χέρια.