«Κοινός μας αγώνας ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές, κέντρο δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού»

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στην κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.

Pedio Areos 1Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής. Οι εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας, με δωρεάν είσοδο για όλους τους πολίτες, οργανώθηκαν στο ανανεωμένο Πεδίο του Άρεως. «Με σοβαρή και συστηματική δουλειά επιχειρούμε να κερδίζουμε καθημερινά το ‘στοίχημα’ του Πεδίου του Άρεως, ένα ‘στοίχημα’ ζωής, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και αθλητισμού που δεν αφορά ένα πρόσωπο ή μία διοίκηση αλλά όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και δίνουμε όλοι μαζί τον ίδιο αγώνα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και το δικαίωμα των πολιτών στον δημόσιο πράσινο χώρο που δικαιούνται», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Χθες, η Περιφερειάρχης, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας έκοψαν την πίτα της Ομοσπονδίας και περιηγήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι. Η Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε την κα Καντεράκη για τη συμβολή της Ομοσπονδίας στην αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως, ερωτηθείσα σχετικά, επισήμανε ότι «η δύναμή μας είναι το άθροισμα των δυνάμεων, οι συνέργειες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κοινή μας υπόθεση – ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές, κέντρο δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού».

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Καλλιόπη Σταυροπούλου, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων, Κατερίνα Παλιού καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός και Θανάσης Αλεξίου.Pedio Areos 2

Βίντεο εδώ:https://youtu.be/CuLPQjsmx1k

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"