Ο Σϋλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής με την παρακάτω ανακοίνωση καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, στις 18/5, που έχει θέμα την αγορά του κτηρίου στα Σεπόλια (επί της Κηφισού), το οποίο πρόκειται να στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 9:15π.μ.

ΣΥΓΓΡΟΥ 15-17, 6ος όροφος

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η Οικονομική Επιτροπή την Παρασκευή 18 Μαίου έχει στην ημερήσια διάταξη, ως θέμα της την συζήτηση για την αγορά του κτηρίου στο Περιστέρι.

Είναι απαραίτητο με την παρουσία και την παρέμβασή μας στην Οικονομική Επιτροπή να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την διαμαρτυρία μας για όσα συνεχίζονται να δρομολογούνται παρά την αντίθεσή μας και να απαιτήσουμε:

  • Το σταμάτημα κάθε διαδικασίας, που σχετίζεται με την αγορά του συγκεκριμένου κτηρίου.
  • Την στέγαση των υπηρεσιών μας σε κτήρια σύγχρονα, οικονομικά, λειτουργικά, που θα έχουν την αναγκαία προσβασιμότητα για εμάς και τους πολίτες.
  • Την αναζήτηση δημοσίων κτηρίων και την δωρεάν παραχώρησή τους στην Περιφέρεια.
  • Την στέγαση των υπηρεσιών του Κεντρικού Τομέα στον Κεντρικό Τομέα και του κεντρικού κηιρίου της Περιφέρειας στην Αθήνα.
  • Την άμεση επισκευή και συντήρηση όλων των κτηρίων, που στεγαζόμαστε
  • Την άμεση επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την θέρμανση-ψύξη και την καθαριότητα των χώρων όλων των υπηρεσιών μας.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να σταματήσει να εμμένει στην αγορά αυτή, που από τη  μια φορτώνει πρόσθετα προβλήματα τους εργαζόμενους και από την άλλη δίνει ζεστό χρήμα σε συγκεκριμένες εταιρείες.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"