Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της AHEPA, είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση μέσα σε διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να εξειδικευτούν κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση των άμεσων και μακροπρόθεσμων αναγκών των πυρόπληκτων.

Στη συνάντηση μετείχαν: ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, κ. GeorgeLoukas, ο Πρόεδρος της AHEPA Καναδά κ. ChristosArgiriou, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AHEPA, κ. BasilMossaidis, ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA Ευρώπης, κ. Φάνος Πιτιρής, ο Κυβερνήτης της AHEPAHELLAS, κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, ο Γραμματέας της AHEPAHELLAS, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης SonsofPericles, κ. Δημήτριος Ράπτης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ανάγκη εμβάθυνσης των πρωτοβουλιών που συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου, ενώ στοιχειοθετήθηκε το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών σε σχέση με τα ζητήματα που θέτει η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"