Γ.

Πατούλης: «Η ανάδειξη και αξιοποίηση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών και της υπεραξίας της Αττικής είναι προτεραιότητά μας»

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη σήμερα στο Αττικό Άλσος προκειμένου να επισκεφθεί το ανοιχτό θέατρο αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός του ata2πάρκου.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων Χ. Ρώμας.

ata3Κατά την επίσκεψή του περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησής τους, με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολιτών.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους του Άλσους και να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τους τρόπους αναβάθμισης της λειτουργίας του Πάρκου, ata4επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία όαση οξυγόνου και αναψυχής στην καρδιά της Αττικής, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και αναπτυξιακό όραμα.

Σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επίσκεψη τόνισε τα εξής:

«Το Αττικό Άλσος αποτελεί μία πραγματική όαση πρασίνου και αναψυχής για την Αττική μας. Κατά τη σημερινή μου επίσκεψη είχα την ata5ευκαιρία να ενημερωθώ πλήρως για τις δυνατότητες του Ανοιχτού Θεάτρου το οποίο αποτελεί ένα κόσμημα. Ως Περιφέρεια Αττικής θα διερευνήσουμε τους τρόπους, σε συνεργασία και με τους Δήμους, προκειμένου να αναδειχθεί αυτός ο μοναδικός πολιτιστικός χώρος στο έπακρον, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών. Στο ίδιο πλαίσιο θα εστιάσουμε και στην αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που ata6βρίσκονται εντός του άλσους, με στόχο να μυήσουμε όλο και περισσότερους νέους στα αγαθά του πολιτισμού. Όραμά μας είναι να γίνει η Αττική Περιφέρεια υγείας, ευζωίας και να είμαστε σε θέση να δίνουμε στους πολίτες τη δυνατότητα να επωφελούνται των κοινόχρηστων χώρων, σε ένα υγιές και λειτουργικό περιβάλλον. Θα κινηθούμε με γρήγορες διαδικασίες, χωρίς χρονοτριβές»

 

ata7

 

 

 

 

 

 

 

ata8

 

 

 

 

 

 

 

ata9

 

 

 

 

 

 

 

ata10

 

 

 

 

 

 

 

ata11