Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας η αναπτυξιακή αναβάθμιση των αγορών της Αττικής με στόχο να γίνουν πιο ελκυστικές για τους καταναλωτές»

 

O Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο αγορά προκειμένου να ενημερωθεί για το πως κυμαίνεται η κίνηση σήμερα στην κορύφωση της εορταστικής περιόδου, αλλά και να ευχηθεί στους εμπόρους μία καλή και δημιουργική χρονιά. Κατά την επίσκεψη μαζί με τον Περιφερειάρχη ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος.

Oκ. Πατούλης συνάντησε τον Πρόεδρο της κρεαταγοράς της Βαρβακείου Κ. Τσιρώνη, αλλά και vrk2τον Πρόεδρο της ιχθυαγοράς Βαρβακείου Σ. Κοράκη, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την εικόνα της αγοραστικής κίνησης, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα επίπεδα που κυμαίνονται οι τιμές, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν στην κρίση.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές και δοκίμασε τοπικά προϊόντα.

vrk3Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τη μεγαλύτερη αγορά των Βαλκανίων, τη Βαρβάκειο, όπου εδώ σήμερα χτυπά η καρδιά της αγοράς. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με εμπόρους και να συζητήσουμε τις ανάγκες που υπάρχουν με στόχο να διευρυνθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Βαρβακείου. Στο πλαίσιο αυτό, ως Περιφέρεια Αττικής θα συγκροτήσουμε μία ειδική επιτροπή η οποία θα επεξεργαστεί προτάσεις για την αναβάθμιση όλων των αγορών της Αττικής, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την καλύτερη λειτουργία τους, υπέρ των καταναλωτών.»

 

 

vrk5

 

 

 

 

 

 

 

vrk6

 

 

 

 

 

 

 

vrk7

 

 

 

 

 

 

 

vrk8

 

 

 

 

 

 

 

vrk4