Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεργαστούμε με τους Δήμους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτητα τα προβλήματα»

vilia1Τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στη διαδικασία εκχιονισμού των δρόμων σε περιοχές που σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις όπως το κέντρο των Βιλίων ζήτησε ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας δηλώνοντας αδυναμία, καθώς δεν διαθέτει επαρκή αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου στέλνοντας σήμερα 7 μηχανήματα που θα συνδράμουν στον περαιτέρω καθαρισμό των δρόμων κυρίως εντός του αστικού ιστού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα στους Δήμους και θα συμβάλλει, με όσα μέσα διαθέτει, vilia2στην προσπάθεια διαχείρισης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας» επισήμανε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεργαστούμε με τους Δήμους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτητα τα προβλήματα».