Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τη σημαντική διοργάνωση του 37ου Μαραθώνιου και με ικανοποίηση υποδεχόμαστε την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να προβεί στην αφαίρεση του υλικού που θα αξιοποιηθεί για τη σηματοδότηση»

 

 

H Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την σημαντική διοργάνωση του 37ου Μαραθώνιου της Αθήνας στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 60.000 δρομείς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα αναρτηθούν ειδικά μπάνερς κατά μήκος των αγωνιστικών διαδρομών, προκειμένου να διευκολύνουν τη σηματοδότηση και την καθοδήγηση των συμμετεχόντων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εκφράζει την ικανοποίηση του για τη δέσμευση του ΣΕΓΑΣ ότι θα απομακρύνει το σχετικό υλικό μετά την ολοκλήρωση του Μαραθώνιου.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο κ. Πατούλης επισημαίνει:

«Η Περιφέρεια Αττικής με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να απομακρύνει τα ειδικά μπάνερς και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 37ου Μαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει την στήριξη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο σημαντικό αυτό, παγκόσμιας εμβέλειας και μεγάλης αθλητικής σημασίας γεγονός, το οποίο συμβάλει στη διεθνή προβολή της Αττικής και συνολικά της Ελλάδας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη δέσμευση του ΣΕΓΑΣ ότι θα προχωρήσει στην αφαίρεση των μπάνερς και όλων των υλικών οπτικής επικοινωνίας, αμέσως μετά το γεγονός. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι το υλικό αυτό θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο περιβαλλοντικού  προγράμματος, για τη δημιουργία χρηστικών αντικειμένων».