Γ. Πατούλης: «Τιμούμε τους Θεσσαλούς φίλους μας και θα συνεχίσουμε μαζί τους την εποικοδομητική συνεργασία δρομολογώντας κοινές δράσεις για να διατηρήσουμε άσβεστη την ιστορική και πολιτιστική μνήμη»

ues4Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων «Η Πανθεσσαλική Στέγη» με τη συνεργασία και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να τιμηθεί ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ», για την 60χρονη προσφορά του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη και πλήθους κόσμου που προσήλθε για να ues3τιμήσει τις παραδόσεις της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ. Κούτρας βράβευσε τον κ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξη του στα Θεσσαλικά Σωματεία και Συλλόγους και την έμπρακτη υποστήριξη, για πρώτη φορά, της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνοντας πως συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση των πολιτιστικών και ιστορικών ues2παραδόσεων της Θεσσαλίας, αλλά και στη μεταλαμπάδευσή τους στις επόμενες γενιές.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την τιμητική βράβευση και τόνισε τα εξής:

«Πολύ πρόσφατα γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 138 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να αναδείξουμε, μέσα από αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση, τον πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο της Θεσσαλίας. Η στήριξη ues1των τοπικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Αττική και κρατούν άσβεστη την ιστορική μνήμη και συμβάλλουν στη διατήρηση πολύτιμων στοιχείων της παραδοσιακής ταυτότητας της πατρικής γης, είναι υποχρέωση μας. Τιμούμε τους Θεσσαλούς φίλους μας και θα συνεχίσουμε μαζί τους την εποικοδομητική συνεργασία δρομολογώντας κοινές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με αφορμή και τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».