Συνεδρίασε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας

Διάταξης που συζητήθηκαν:
  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Γλυφάδας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Απαιτούμενες εργασίες για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών Δήμου Γλυφάδας»συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς τη σύσταση της Επιτροπής Παρακολούθησης.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αστική ανάπλαση περιοχής Αγίου Διονυσίου Δήμου Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη οριοθέτησης – διευθέτησης ρεμάτων και προσαρμογής ρυμοτομικού σχεδίου σε περιοχές του Δήμου Ραφήνας», συνολικού προϋπολογισμού 1.041.798,52 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση δαπάνης για τη συμμετοχή στελεχών της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στο Ευρωπαϊκό Forum Πολιτικής Προστασίας 2018. Το θέμα που εισηγήθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ι. Τσούπρα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  5. Έγκριση συμμετοχής και πίστωση δαπάνης για τις ημερήσιες αποζημιώσεις της τριμελούς αντιπροσωπείας που θα υποστηρίξει τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων- Ποτών PROWEINΤο θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τ. Φαρμάκης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της βιομηχανίας πρεσσαριστών εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου και διαφόρων αντικειμένων από αλουμίνιο, ορείχαλκο και ζάμακ ρητινών της εταιρείας Σ. ΒΟΥΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στη θέση «Ξηροπήγαδο» της εκτός σχεδίου περιοχής του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας στην Περιφέρεια Αττικής. Η θετική γνωμοδότηση που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=26106:6i-synedriasi-p-s-2018&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"