Συνεδρίασε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαϊδαρίου για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών», συνολικού προϋπολογισμού 859.600,76 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα του Λ. Τσακού στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού» συνολικού προϋπολογισμού 254.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  3. Έγκριση λήψης μόνιμων μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας επί του κόμβου της Λ. Κηφισού – Πειραιώς, λόγω προτεινόμενης εφαρμογής νέας αριστερής στροφής επί της οδού Πειραιώς (κατεύθυνση προς Πειραιά), στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Η εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Σαπουνά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. .Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο “Κατασκήνωση και Ξενώνας του σωματίου «Κοινωνίας Ελεύθερων Ευαγγελικών Εκκλησιών Ελλάδος» στη θέση Μανώλη της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής του Δήμου Λαυρεωτικής Ν. Αττικής”. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) τυ εργαστήριου καλλιτεχνικών μεταλλικών κατασκευών (εργαστήριο μεταλλοτεχνίας) της εταιρείας «Α. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ – Κ. ΙΟΡΔΑΝΑΚΗΣ Ο.E που βρίσκεται στην οδό Βέρδη 3Α & Πάροδος Μαρμάρων 13, Νέα Φιλαδέλφεια, στον Δήμο Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνος της Περιφέρειας Αττικής. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε ομόφωνα.
  6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανανέωση και τροποποίηση της αρ. πρωτ. 132842/23.4.2003 ΚΥΑ ΑΕΠΟ (όπως αυτή τροποποιήθηκε ως προς τη διάρκεια ισχύος των περιβαλλοντικών όρων με την αρ. πρωτ. 107941/29.8.2008 ΚΥΑ ΑΕΠΟ) των λιμενικών εγκαταστάσεων της Μαρίνας Αθηνών. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την πλωτή μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας της «ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Α.Β.Ε.Α.Ε.» ετήσιας δυναμικότητας 190 τόνων, σε θαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων, εξωτερικά του όρμου «Βαθύ» του Δ. Σαλαμίνας Π.Ε. Νήσων, που αφορά μετατόπιση, εκσυγχρονισμό και επέκταση χωρίς αύξηση της δυναμικότητας αυτής. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=30139:2i-synedriasi-p-s-2019&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"