Συνεδρίασε την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

  1. Επικύρωση πρακτικών 1ης, 2ης, 3ης και 4ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.Η.Λ.) για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση τμημάτων δικτύων ύδρευσης οικισμών Κερατέας, Αγ. Γεωργίου και Αρί του Δήμου Λαυρεωτικής» συνολικού προϋπολογισμού 3.240.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Σπ. Πάντζας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Επισκευή των όψεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου» συνολικού προϋπολογισμού 495.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το έργο που εισηγήθηκε ο εισηγήθηκε o Εντεταλμένος Σύμβουλοςκ. Σπ. Πάντζας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας στο Κ.Φ. 116Β θέση Ζαϊτω Δημοτικής Κοινότητας Φυλής του Δήμου Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 2.159.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς την επιτροπή παρακολούθησης.
  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίναςγια την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση-Επισκευή Οδοφωτισμού επί της Λεωφόρου Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 153.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  6. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) για το έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δυτικής Αθήνας». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για την υλοποίηση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Αναβάθμιση περιβάλλοντα χώρου Κατρακείου Θεάτρου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» συνολικού προϋπολογισμού 399.566,44 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  8. Έγκριση τροποποίησης καταστατικού της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  9. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2018. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Αθανασιάδης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  10. Τροποποίηση – Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 464 / 2017 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αναφορικά με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Πολυκαναλικού Συστήματος Εξυπηρέτησης Πολιτών κι Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Αθανασιάδης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=27890:24i-synedriasi-p-s-2018&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"