Συνεδρίασε την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:
1.

Συζήτηση σχετικά με την αντισεισμική θωράκιση και προστασία στην Αττική. Το θέμα εισηγήθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ι. Τσούπρα.
2. Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπάνης για τη συμμετοχή των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2018. Η εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Ε. Αποστολάκη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαλανδρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση Ενεργειακής Απόδοσης με Γεωθερμία στο Αθλητικό Συγκρότημα Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 836.242,34 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Καραμέρου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το έργο (παροχή υπηρεσίας) με τίτλο: «Διαμόρφωση γηπέδου στο τεχνικό λύκειο Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 39.990,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Γαβρίλη εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς τη σύσταση της Επιτροπής Παρακολούθησης.
5. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 1080,00 ευρώ για τη συμμετοχή και εκπροσώπηση της Περιφέρειας Αττικής σε εκδήλωση για την ανάδειξη των ΠΟΠ προϊόντων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 26 Ιουνίου 2018». Η εισήγηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τ. Φαρμάκη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Υ.ΜΕ.ΠΟ.), της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. και της Περιφέρειας Αττικής. Η εισήγηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φ. Χρυσικού εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
7. Έγκριση των αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2018. Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Καραμάνου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:
http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=27093:17i-synedriasi-p-s-2018&catid=123&Itemid=98
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"