Γ. Πατούλης:  Η ασφάλεια των πολιτών πρώτη προτεραιότητα μας 24 ώρες το 24ωρο

troxaio1Στην άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών και την επαναφορά του προστατευτικού  διαζώματος στην αρχική κατάσταση επιχειρούν συνεργεία της περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν ταχύτατα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Kυκλοφορίας της Περιφέρειας, στις 5:30 σήμερα το πρωί, στις 3 γέφυρες στην έξοδο Ρεγκούκου - Λιοσίων προς Λαμία.

Μετά από σχετικό αίτημα της τροχαίας, το συνεργείο της Περιφέρειας επενέβη άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος και την απομάκρυνση των επικίνδυνων φερτών υλικών. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη έξοδο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες ειδικό Σύστημα Απορρόφησης Ενέργειας το οποίο συνέβαλλε καθοριστικά για τον περιορισμό της έντασης πρόσκρουσης.

Το συντονισμό των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, έχει αναλάβει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε νωρίς το πρωί ο Περιφερειάρχης ο οποίος και ζήτησε την άμεση επέμβαση του συνεργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο σημείο.

«Η ασφάλεια των πολιτών  είναι πρώτη προτεραιότητα μας 24 ώρες το 24ωρο.
Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Περιφέρειας το οποίο βρίσκεται επί ποδός ακόμα και τις ημέρες τις εορταστικές για να συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του οχήματος
», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.troxaio2