9 έως 14 Ιουνίου 2018 - Είσοδος Ελεύθερη

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τη διεξαγωγή του ElaiΩnas Festival, το οποίο, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου 2018, στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος (είσοδος από Μοναστηρίου 136, Αθήνα) και στο Tempus Verum - Εν Αθήναις (Ιάκχου 19, Γκάζι), σε συνεργασία με σημαντικές δομές όπως η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (Κ.

Ο.Α.) και η Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής Σκηνής (Ε.Λ.Σ.).
Φέτος το φεστιβάλ έχει ως κεντρικό άξονα την έννοια της ελευθερίας, με έμπνευση το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαµάντη καθώς και λαϊκών ποιητών και παραμυθάδων, φορέων της ελληνικής παράδοσης μέσα στους αιώνες.
Το ElaiΩnas Festival αποτελεί μία πλατφόρμα διάδρασης τεχνών και επιστημών µε χαρακτήρα επιμορφωτικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σημαντικών καλλιτεχνών με είσοδο ελεύθερη για τους πολίτες, καθώς και παράλληλες επιμορφωτικές δράσεις και ομιλίες σπουδαίων εισηγητών, ακαδημαϊκών, συγγραφέων και καλλιτεχνών, εκθέσεις εικαστικών, φωτογραφία και video art.
Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς και τις δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά άνω των 10 ετών, εφήβους και νέους, εδώ.
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"