Συνεδρίασε την Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

  1. 1.Συζήτηση επί του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών και έκδοση ψηφίσματος.
  2. 2.Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Βαρυκό του δήμου Ωρωπού», συνολικού προϋπολογισμού 1.525.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  3. 3.Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Ποσειδωνίας- Κυψέλης παραλιακής ζώνης Καλάμου στον Δήμο Ωρωπού», συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ.Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. 4.Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση δικτύων (η/μ, πυρόσβεση, άρδευση) και αναβάθμιση περιβάλλοντα χώρου Σ.Ε.Φ» συνολικού προϋπολογισμού 310.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Γαβρίλη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=27008:16i-synedriasi-p-s-2018&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"