Συνεδρίασε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, σε συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της 08/02/2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:
  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή κόμβου Αγ. Πάντων – Αρεοπόλεως - Ταξιαρχών Δήμου Περάματος»συνολικού προϋπολογισμού 450.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς τη σύσταση της Επιτροπής Παρακολούθησης.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Ο.Τ. Γ334 στην Αρτέμιδα», συνολικού προϋπολογισμού 595.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών για τη μελέτη, με τίτλο: «Μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών», συνολικού προϋπολογισμού 232.063,52 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. Έγκριση επιχορήγησης πιστοποιημένων φορέων Κοινωνικής Φροντίδας από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έτους 2017. Το θέμα που εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  5. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Κοντόπευκο, ημέρα Τρίτη (Δήμος Αγ. Παρασκευής) της Γ΄ Αθηνών. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης εγκρίθηκε ομόφωνα.
  6. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Καματερό (Γεροβουνό) της Ζ΄ Αττικής, ημέρα Σάββατο. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης εγκρίθηκε ομόφωνα.
  7. Μεταβολή χρονικών διαστημάτων λειτουργίας λαϊκής αγοράς Τσακός, ημέρα Δευτέρα (Δήμος Αγ. Παρασκευής) της Γ΄ Αθηνών. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης εγκρίθηκε ομόφωνα.
  8. Μετακίνηση λαϊκής αγοράς Άνω Γλυφάδα λόγω έργων, ημέρα Τρίτη, της Β΄ Αθηνών. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης εγκρίθηκε ομόφωνα.
  9. Έγκριση συμμετοχής και δαπάνης ημερήσιας αποζημίωσης αιρετών και υπαλλήλων στις δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής για το Α’ εξάμηνο 2018, στο πλαίσιο υλοποίησης της υπ’ αρ. 138/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα: «Έγκριση του αναλυτικού Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για την τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Αττικής για τη χρονική περίοδο 2016-2020». Το θέμα που εισηγήθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Δημοπούλου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας». Η θετική γνωμοδότηση που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=26035:5i-synedriasi-p-s-2018&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"