Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου με

αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος». Το έργο, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση τμημάτων οδών του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την αναβάθμιση της περιοχής. Πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες οδοποιίας, ενώ όπου απαιτείται, θα γίνει αποκατάσταση φθορών των οδοστρωμάτων. Συγκεκριμένα, στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος (τμήματα συνολικού εμβαδού 49.450 τ.μ.) θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τμήματα των οδών Λ. Βραυρώνος (σε δύο τμήματα), Λ. Αρτέμιδος, Αριστοφάνους και Αγίου Ιωάννου. Στη Δημοτική Ενότητα Σπάτων (τμήματα συνολικού εμβαδού 9.550 τ.μ.), θα εκτελεσθούν εργασίες σε τμήματα των οδών Βασιλέως Παύλου και Πλουτάρχου.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο και την επίβλεψη κατασκευής του έργου αναλαμβάνει ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"