Πρώτος απ' όλους μάλλον ο Γιάννης Σγουρός εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Αττικής, κατά την κοπή της πίτας της παράταξης «Αττική».

Από όσα είπε ο κ. Σγουρός προκύπτει και η αλλαγή ονόματος της παράταξης της οποίας ηγείται και η οποία ονομάζεται πλέον «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική». Παρουσίασε μάλιστα και το νέο λογότυπο.

sgouros logotypo

Κατά τα άλλα ο κ. Σγουρός επιτέθηκε με δριμύτητα για μια ακόμα φορά στην περιφερειάρχη κα Δούρου και φαίνεται ότι η προσπάθειά του θα είναι να συγκεντρώσει όσο γίνεται ευρύτερες δυνάμεις σε ένα αντι- Δουρικό μέτωπο.

«Αυτό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι fake. Δεν προσποιηθήκαμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε. Δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν κάναμε εμπόριο ελπίδας και μετά γυρίσαμε την πλάτη στους πολίτες. Δεν χτίσαμε πελατειακές σχέσεις με το δημόσιο χρήμα. Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού.  Δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση σε νομαρχία και περιφέρεια με μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι θα διαχειριζόμασταν τα του οίκου μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σγουρός.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κομμάτων, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Στάθης Παναγούλης (ανεξάρτητος βουλευτής), ο πρώην Υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ο παραολυμπιονίκης υπ. Ευρωβουλευτής Νίκος Πέππας, οι Δήμαρχοι, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Μαρκοπούλου Μεσογαίας Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης Στέλιος Μηγιάκης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μίμης Δομάζος, Τότης Φυλακούρης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και χειρουργός ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Δείτε και μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες, όπως τις παρουσίασε το aftodioikisi.gr

sgouros ypopsifios asgouros ypopsifios bsgouros ypopsifios csgouros ypopsifios d

 

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"