Συνεδρίασε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευή και Ανακαίνιση Παιδικού Σταθμού Χλόης», συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το πρόγραμμα «Άθληση για όλους». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπ. Πάντζας εγκρίθηκε ομόφωνα.
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη σύνταξη μελέτης με τίτλο: «Μελέτη και προετοιμασία φακέλου για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων φιλοξενίας στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 149.996,60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αποχέτευση ομβρίων περιοχής ΔΕ Αναβύσσου. Το θέμα αποσύρθηκε.
  5. Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2018. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
  6. Εκλογή μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Αττικής (άρθρο 28 Ν.4497/2017 ΦΕΚ 171/Α΄/13-11-2017). Πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης, καθώς και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"