Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Έργα αναβάθμισης παιδικών χαρών Δήμου Αχαρνών», προϋπολογισμού 632.000 ευρώ με ΦΠΑ.


Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η διαμόρφωση και αναβάθμιση 7 παιδικών χαρών του Δήμου Αχαρνών προκειμένου να καταστούν ασφαλείς χώροι αναψυχής για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει εκσκαφές, τοποθέτηση κρασπέδων, δημιουργία διαδρόμων κυκλοφορίας και υποδομών για εγκατάσταση δαπέδων ασφαλείας και οργάνων παιδικών χαρών, εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου και υπόγειου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, καθώς και φυτεύσεις.
Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω παιδικές χαρές: παιδική χαρά Λεωφόρου Δημοκρατίας (Λεωφόρου Δημοκρατίας και Ι. Κονδυλάκη), παιδική χαρά Καλλιά (Αγαμέμνονος και Σπετσών, πλατεία Καλλιά), παιδική χαρά Αγίου Πέτρου (Αγίου Πέτρου και Ιωλκού), παιδική χαρά Βαρυμπόμπης (πλατεία Βαρυμπόμπης), παιδική χαρά Θρακομακεδόνων (πλατεία Θρακομακεδόνων), παιδική χαρά Ποσειδώνος (Λυκότρυπα) και παιδική χαρά Δημητρίου Δαμάσκου και Βίκτωρος Ουγκώ.
Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αχαρνών.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"