Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας
Όταν ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής βίας, το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να κινητοποιηθούμε ώστε να εξαλείψουμε αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα.
Η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε τον Αύγουστο το Σύμφωνο ‘One in Five’ που αποτελεί τη συμβολή του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών στην εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας κατά των παιδιών.
Έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε το αυτονόητο: Μία ξέγνοιαστη παιδική ηλικία για κάθε παιδί. Πρέπει όλοι μας να δημιουργήσουμε μία ασπίδα για την προστασία των παιδιών από τη φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτού του εγκλήματος που καταλήγει σε ισόβιο εφιάλτη της ψυχής.
"Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι ένα από τα λίγα εγκλήματα όπου το στίγμα και το αίσθημα ενοχής κρέμονται γύρω από τον λαιμό του θύματος όπως ένα αμόνι". – Michele Booth Cole

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.