Συνεδρίασε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση Αύλειου Χώρου 8ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Βύρωνα», συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς την Επιτροπή παρακολούθησης του έργου.

2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανέγερση Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Αγίας Παρασκευής» συνολικού προϋπολογισμού 21.080.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεγαρέων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Δρόμου στη θέση ‘’Άνω Πευκενέας’’ για τη διασύνδεση της επαρχιακής οδού Μαζίου (51) Θέση “Απογιούρισμα” με την επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου (50) Θέση ‘’Παπαγιαννέικα’’», συνολικού προϋπολογισμού 208.682,94 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς την Επιτροπή παρακολούθησης του έργου.

4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση παραλιακής οδού Αλεποχωρίου (Ακτή Ποσειδώνος) στο εντός σχεδίου τμήμα από το Ο.Τ. 12 μέχρι το Ο.Τ. 33», συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου εγκρίθηκε ομόφωνα ως προς την εισήγηση και κατά πλειοψηφία ως προς την Επιτροπή παρακολούθησης του έργου.

5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρομίου Ν. Παλατίων - Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου εγκρίθηκε ομόφωνα και κατά πλειοψηφία ως προς την Επιτροπή παρακολούθησης του έργου.

6. Έγκριση σκοπιμότητας και πρόσκλησης υποβολής προτάσεων πιστοποιημένων φορέων Κοινωνικής Φροντίδας για επιχορήγηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Το θέμα που εισηγήθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την έκτακτη επιχορήγηση πιστοποιημένων φορέων του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας, ποσού 474. 300,00 ευρώ. Το θέμα που εισηγήθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=24682:31i-synedriasi-p-s-2017&catid=123&Itemid=98

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"