Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας


Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά την τελετή έναρξης του 8ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία πραγματοποιείται μεταξύ 23 - 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Η Περιφερειάρχης, η οποία συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τη διοργάνωση, «γιατί έχουμε τη βαθιά πεποίθηση ότι με τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλουμε από την πλευρά μας, στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.