Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

DEAFestival 2017: 22 - 24 Σεπτεμβρίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.

Κ.Ε.), το Φεστιβάλ Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων - DEAFestival, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 24 Σεπτεμβρίου 2017, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, το DEAFestival 2017, το οποίο περιλαμβάνει εκδηλώσεις στην πλατεία και στον δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξίας», αποτελεί ευκαιρία για τους πολίτες να έρθουν σε επαφή με την πλούσια κουλτούρα των Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων.

Σήμερα, Παρασκευή 22.09.2017, στις 17.00, στο πλαίσιο της κατοχύρωσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ως ισότιμης με την Ελληνική Γλώσσα, διεξάγεται ημερίδα με θέμα «Πλήρης Ενσωμάτωση με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα» στον δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξίας» (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης).

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο.

Επισυνάπτεται η σχετική αφίσα.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.