Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Περιφέρεια Αττικής δίνει το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή events στο χώρο της επιχειρηματικής καινοτομίας, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται εκπρόσωποι εταιρειών καθώς και νέων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν εμπειρίες και καλές πρακτικές.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής μετέχει και φέτος στο διεθνές φεστιβάλ επιχειρηματικής καινοτομίας, DLD Innovation Festival, στο Τελ Αβίβ. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας και του ΕΒΕΑ, αποτελούμενη από νέους startuppers, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το περίπτερο της Περιφέρειας στο χώρο του Φεστιβάλ, συνοδευόμενη από τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ, Κ. Μπίκα.

«Η Περιφέρεια Αττικής, συνεπής, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δίνει το παρών σε αυτό το διεθνές συναπάντημα. Η Περιφέρεια Αττικής, υπερήφανη, για δεύτερη συνεχή χρονιά συνοδεύει νέους και νέες που επιχειρούν και καινοτομούν μακριά από τις λογικές της μιζέριας και της αδράνειας», δήλωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

 

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.