Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση παιδικής χαράς οδού Αναξαγόρα της Δ.

Κ. Ταύρου». Το έργο, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της υφιστάμενης παιδικής χαράς επί της οδού Αναξαγόρα στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών. Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κατασκευή ελαστικού δαπέδου, εκσκαφές, κιγκλιδώματα περιφράξεων, ηλεκτρολογικές εργασίες, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς, φυτεύσεις, φωτεινή σηματοδότηση.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.