Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Κατασκευή συμπλήρωσης δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης Καλάμου στην περιοχή Χιλιοπόταμος» υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.853.609,66 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η συμπλήρωση του νεοκατασκευασθέντος δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης Καλάμου του Δήμου Ωρωπού, με την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της νότιας περιοχής του Χιλιοποτάμου καθώς και των τροφοδοτικών αγωγών από τη δεξαμενή «Μπαριμπάρδι» προς την περιοχή αυτή. Το έργο αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και στην κάλυψη των δημοτικών αναγκών και των αναγκών πυρόσβεσης της περιοχής Χιλιοποτάμου.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.