Όπως είναι γνωστό, η ανταπόκριση των πολιτών για τη στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας από τις φονικές πυρκαγιές, είναι συγκλονιστική, με την προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης μακριά από τις κάμερες, από ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλογικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από Έλληνες της διασποράς, επιμελητήρια, ΝΠΙΔ κ.ά..

Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής λειτουργώντας με απτά επιχειρησιακά αποτελέσματα για την οργάνωση της αλληλεγγύης, με γνώμονα τον βέλτιστο συντονισμό για την παραλαβή και την αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης συνεργάστηκε με τις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες μας παραχώρησαν αποθηκευτικούς χώρους, προκειμένου οι ποσότητες οι οποίες δεν χωρούν πλέον στην αποθήκη μας, προσωρινά να φυλάσσονται με ασφάλεια και στις κατάλληλες συνθήκες.

Παράλληλα, το διάστημα αυτό έχει εντατικοποιηθεί η φύλαξη του Κέντρου από την Ελληνική Αστυνομία και τα τοπικά τμήματα της περιοχής.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τους ένστολους συμπολίτες μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο έργο που επιτελείται από το Κέντρο Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής, προς όφελος των δοκιμαζόμενων τοπικών κοινωνιών.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"