Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ολοκληρώθηκε με δύο αγώνες (μία νίκη και μία ήττα) η παρουσία του Τρίτωνα στο κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Η ομάδα των Σεπολίων αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα την Δάφνη Δαφνίου στις 13 Σεπτέμβρη στο γήπεδο του Στρέφη. Στον αγώνα αυτό ο Τρίτων κέρδισε με 79-74 την ομάδα του Χαϊδαρίου, η οποία αγωνίζεται κι αυτή στον Νότιο όμιλο της Β' Εθνικής.

tritwn dafni dafniou

Στην συνέχεια, στις 16 Σεπτεμβρίου ο Τρίτων αγωνίστηκε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πάλι στο γήπεδο του Στρέφη. Το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία και διαθέτει πολύ καλή ομάδα, από την οποία ο Τρίτωνας έχασε φυσιολογικά με 57-81.

tritwn iraklis1tritwn iraklis2

Πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο σύλλογος μας τίμησε τον Κώστα Ανδρεόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε για τρία χρόνια στην ανδρική ομάδα.

andreopoulos1andreopoulos2

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.