Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

sepolia gipeda basket3 th

Με αποφάσεις του προέδρου του Χρήστου Τέντομα ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθήνας, παραχωρεί έως και τις 30 Ιουλίου του 2017 δύο ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στα Σεπόλια για τις ανάγκες προπόνησης διαφόρων τμημάτων της ομάδας του Τρίτωνα.

Πρόκειται για το γηπεδάκι στην Δυρραχίου και Μανιτάκη αλλά και ένα γήπεδο στις ανακαινισμένες εγαταστάσεις στην Κωνσταντινουπόλεως με Σιώκου.

Η ομάδα του Τρίτωνα θα έχει την ευθύνη της καθαριότητας και της προστασίας του χώρου και των εγκαταστάσεων,  της επίβλεψης της προπόνησης, της ασφάλειας και ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των αθλητών και τέλος της ικανότητας των αθλούμενων μέσω της διαπίστωσης ύπαρξης των σχετικών ιατρικών πιστοποιητικών.

Πρόκειται για τις αποφάσεις 14480/7.10.2016 και 14484/7.10.2016

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.