Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Επικαιρότητα
Pin It Button

Dimosia Ypiresia1

Να που και ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά της εκλογικής του πελατείας! Έτσι τουλάχιστον όπως ισχυρίζονταν κάποιοι, που με πάθος και φανατισμό υποστήριζαν ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε μεταρρύθμιση που θα πλήττει τους δημόσιους υπάλληλους, γιατί αυτοί την εξέλεξαν.

Αποδεικνύεται όμως από τα πράγματα ότι έκαναν λάθος.

Ο ανίκανος, ο τεμπέλης και ο χωρίς κανένα προσόν (για τις θέσεις που απαιτείται) δημόσιος υπάλληλος όχι μόνο δεν προστατεύεται από την κυβέρνηση, αλλά υπάρχει πλήρης και κατατεθειμένη πλέον διάθεση να οδηγηθεί προ των ευθυνών του. Και αυτός αλλά και το σύνολο του δημόσιου μηχανισμού.

Δεν έχουμε ακόμα δει τις αντιδράσεις των αρμόδιων συνδικαλιστικών φορέων και της αντιπολίτευσης, αλλά εκ προοιμίου θεωρούμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να μπει τάξη στο χάος και ένας ρυθμός εργασίας στους έχοντες το ακαταλόγιστο, δεν μπορεί παρά να κριθεί ως θετική.

Πρόκειται για μιά μεταρρύθμιση που δεν κοστίζει τίποτα, αλλά μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε βάθος χρόνου.

Αναλυτικώτερα, διαβάστε την δημοσίευση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις