Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

economist1

Ενα επιθετικό σκίτσο για τον Τσίπρα αφιέρωνει ο Economist  στην Ελλάδα που την εμφανίζει γυμνή απέναντι στην Ευρώπη.

“Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν το όνειρο στο οποίο πίστεψε η Ελλάδα”, σχολιάζει το περιοδικό Εconomist αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για το θέμα του χρέους.

Ο Economist εμφανίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό να παίζει πόκερ με έναν άλλο άντρα που εκπροσωπεί την Ευρώπη. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γυμνός κι έχει ποντάρει ακόμη και τα ρούχα του, κρατώντας μόλις ένα φύλλο. Ο αντίπαλος του έχει καρέ του Άσσου. Ο Έλληνας προθυπουργός φαίνεται να σκέφτεται ότι ο αντίπαλος του θα πάει σύντομα πάσο…

Πίσω από το τραπέζι, μία γυναίκα κι ένας άντρας συνομιλούν. “Πότε να περιμένουμε αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με την Ευρώπη για το χρέος;”, ρωτάει η γυναίκα. “Σύντομα”, απαντάει ο άντρας.

presspublica.gr

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.