Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Επικαιρότητα
Pin It Button

Poliseis Autokiniton

Δεν είμαστε καλά! Καθόλου καλά...

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (ελληνική στατιστική αρχή) για το πρώτο εξάμηνο του 2015, πουλήθηκαν 27% περισσότερα αυτοκίνητα από το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Ενώ και το πρώτο εξάμηνο του 2014, είχε σημειωθεί αύξηση 28,5% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2013.

Πληροφορίες δικές μας από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, αναφέρουν ότι εμφανίζονται ειδικά τις τελευταίες μέρες "απελπισμένοι" αγοραστές αυτοκινήτων, οι οποίοι επιδιώκουν "πάση θυσία" την αγορά ενός οχήματος. Προτιμούν να πληρώσουν με μετρητά. Και επειδή αυτό πλέον δεν είναι δυνατόν, ψάχνουν να βρουν άλλους τρόπους πληρωμής, κατά τους οποίους να μην παρεμβαίνει τράπεζα.

Μάλλον καλά λένε, όσοι ισχυρίζονται ότι "λεφτά υπάρχουν", τουλάχιστον σε ορισμένους κύκλους.

Ταυτόχρονα σχεδόν, η ίδια υπηρεσία, η ΕΛΣΤΑΤ, παρουσίασε τους δείκτες ανεργίας για τον Απρίλιο του 2015, σύμφωνα με τους οποίους η ανεργία εντοπίζεται στο 25,6%, ακολουθώντας πτωτική πορεία και σε σχέση με τον Μάρτιο του 2015 που ήταν στον 25,8 αλλά κυρίως σε σχέση με τον Απρίλιο του 2014 που ήταν στο 27%.

Οι άνεργοι ανέρχονται σε 1.216.870 άτομα, με κύριο «αγκάθι» το ποσοστό της ανεργίας στους νέους (53,2%) και στην πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα των 25- 34 ετών (32,9%).

Είναι προφανές, ότι αν κάποιος απομονώσει αυτά τα δύο στοιχεία, θα έχει την εντύπωση ότι ζει σε κάποια άλλη χώρα. Εκτός κι αν ισχύει κι εδώ, το ότι "οι αριθμοί ευημερούν αλλά οι άνθρωποι δυστυχούν".

Τελευταίες δημοσιεύσεις