Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Διάβασα σήμερα την δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, του αποτυχόντα υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Χθες ο λαός στην Αθήνα απέδειξε ότι δεν έχετε τη νομιμοποίηση να πάτε τη χώρα στα βράχια» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,  απευθυνόμενος στην κυβέρνηση από το βήμα της Ολομέλειας.

Αναρωτιέμαι... αυτός και οι φίλοι του τι νομιμοποίηση είχαν που μας οδήγησαν στον γκρεμό;

Μια συγκέντρωση 5.000 ανθρώπων ήταν αυτή που αποδεικνύει την μη νομιμοποίηση της τωρινής κυβέρνησης, ενώ οι συγκεντρώσεις των δεκάδων χιλιάδων στο Σύνταγμα, οι αλλεπάλληλες και συνεχείς, μέσα σε συνθήκες τρομοκρατίας και αστυνομικής βίας, τι απεδείκνυαν; Την νομιμοποίηση της τότε κυβέρνησης;

Αλλά φυσικά ο κ.Λοβέρδος δεν τις "έβλεπε" εκείνες τις συγκεντρώσεις. Ήταν ξέρετε "κομματικές". Ενω η χθεσινή στην οποία παρήλασαν όλα τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού, ήταν μιά ειρηνική,ακομμάτιστη λαοθάλασσα αγνών πατριωτών, που συγκίνησε μέχρι και τον Γ.Πρετεντέρη.

sepolia sygkentrosi sto sintagma 18 6 15

Δεν μπορείς να μην αγανακτείς με αυτά που γράφει και λέει ο κάθε "πονεμένος".

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.