Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Σύμφωνα με το tvnea.com "Τη μετακόμιση στο εξωτερικό εξετάζουν ο επιχειρηματίας Θόδωρος Αγγελόπουλος και η σύζυγος του, Γιάννα Αγγελοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους.

Πρώτη τους επιλογή, όπως διαρρέει και αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» θα είναι η Ελβετία, όπου ο κ. Αγγελόπουλος διατηρεί μια εντυπωσιακή κατοικία τριών επιπέδων στη Γενεύη, και δεύτερη το Λονδίνο, εάν τελικά αποφασίσουν ότι οι καταστάσεις δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν να μένουν μόνιμα στη χώρα."
 
Είναι μη αποδεκτό να φύγει η Γιάννα από την Ελλάδα! Ποιόν θα έχουμε να εκφράζει τις ριζοσπαστικές θέσεις στον χώρο των μεγαλοβιομηχάνων; Οι πληροφορίες ήθελαν μάλιστα την Γιάννα, να έχει ετοιμάσει παράταξη στον χώρο του ΣΕΒ, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές να αρπάξει την προεδρία άνθρωπος του περιβάλλοντός της.
Άλλη μιά χαμένη ευκαιρία για τον τόπο!

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.