Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το «Βανάκι της αγάπης», που δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Τεντόμα, μοίρασε τρόφιμα τις προηγούμενες μέρες στις γειτονιές της Αθήνας.

vanaki agapis5

Όπως δήλωσαν οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, αυτές τις γιορτές θέλησαν να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα.

vanaki agapis2
Έτσι, δημιούργησαν το «Βανάκι της Αγάπης», το γέμισαν τρόφιμα και φρούτα σε συνεργασία με τις λαϊκές αγορές της Αθήνας και ξεκίνησαν από χθες να τα μοιράζουν. Οι πρώτες στάσεις τους ήταν η Ακαδημία Πλάτωνος , ο Βοτανικός, η Κολοκυνθού, ο Κολωνός , ο Λόφος Σκουζέ και τα Θυμαράκια.

vanaki agapis4

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.