Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Simatodotis Xalasmenos
Pin It Button

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες για την 24ωρη λειτουργία τηλεφωνικών αριθμών στο Κέντρο Φωτεινής Σηματοδότησης, στους οποίους μπορούν να γίνονται αναγγελίες βλαβών φωτεινών σηματοδοτών.

Εν όψει μάλιστα της αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης σε μεγάλες οδικές αρτηρίες της Περιφέρειας Αττικής λόγω θερινής περιόδου και με δεδομένες τις υψηλές θερμοκρασίες ή και την εκδήλωση έκτακτων καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να επηρεάσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γνωρίζουμε τα παρακάτω τηλέφωνα και να ενημερώνουμε όποτε χρειάζεται.

Οι αριθμοί είναι:

  • 210 8229165
  • 210 8229166
  • 210 8211385

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων, εφαρμόζοντας έκτακτες ρυθμίσεις στη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών, εφόσον χρειαστεί, και σε διαρκή συνεργασία με τις κατά τόπους Υπηρεσίες Τροχαίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Τελευταίες δημοσιεύσεις