Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Στον ιστότοπο της δημοτικής παράταξης της Αθήνας που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ «Ανοικτή Πόλη», διαβάσαμε λίγες μέρες πριν, την παρακάτω ανακοίνωση.

Η Ανοιχτή Πόλη χαιρετίζει τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ανέγερση και λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους που αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας και έρχεται να καλύψει ένα απόλυτα κατοχυρωμένο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

Πάγια θέση της Ανοιχτής Πόλης ήταν και παραμένει η αναγκαιότητα ύπαρξης επαρκών χώρων λατρείας στην Αθήνα, για όσους  συμπολίτες μας επιθυμούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, σε όποιο δόγμα κι αν ανήκουν. Επομένως είναι αναγκαία και η δημιουργία αδειοδοτημένων χώρων λατρείας για τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, αρχής γενομένης από το τζαμί του Βοτανικού.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.