Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ξεκίνησε η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων για το 2017, η οποία θα διαρκέσει έως και 15 Μαΐου.

Τα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα είναι ανοικτά και την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου σε ωράριο 11:00 έως 20:00, θα προσφέρουν εκτπώσεις στα είδη τους και είναι υποχρεωμένα να αναρτούν και την προηγούμενη και την εκπτωτική τιμή στο καθένα από αυτά, αλλά και το ποσοστό έκπτωσης.

Μακάρι οι εκπτώσεις αυτές να βοηθήσουν τα καταστήματα να αυξήσουν τον τζίρο τους, αν και είναι κάτι που μάλλον δεν προβλέπεται με βάση την γενικότερη οικονομική ασφυξία, που γίνεται όλο και πιό δυσβάσταχτη.

Ελπίζουμε επίσης, να μην πρόκειται για εικονικές εκπτώσεις αλλά για πραγματικές. Να έχουν υπόψιν τους οι καταστηματάρχες ότι με δεδομένη την «φτώχεια» που υπάρχει, οι καταναλωτές έχουν μάθει να προσέχουν περισσότερο τις τιμές, απ' ότι στο παρελθόν και να τιμωρούν τους κακούς επαγγελματίες, που αυξάνουν τις τιμές τους την παραμονή των εκπτώσεων για να τις μειώσουν την επομένη μέρα.

Επίσης συνιστούμε στους Σεπολιώτες να επισκεφτούν πρώτα τα μαγαζιά της γειτονιάς μας. Μιά Δυρραχίου μας έμεινε, ως εμπορικός δρόμος. Ας συμβάλλουμε να διατηρηθεί.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.