Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, κ .Χρήστος Καπάταης, μιλώντας σήμερα στην βουλή, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής για την Μετανάστευση του ΟΑΣΕ, αναφέρθηκε στο έργο του κέντρου Logistics για τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων.

Το κέντρο Logistic της Περιφέρειας Αττικής, «έχει προμηθεύσει με 926 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, 17 κέντρα φιλοξενίας - κέντρα προετοιμασίας γευμάτων στην Αττική και 28 εκτός Αττικής - συνολικά 45 κέντρα φιλοξενίας σε όλη τη χώρα». «Οι προσφορές έχουν γίνει από αναρίθμητους πολίτες, από 27 δήμους της Αττικής, από 8 δήμους εκτός Αττικής, από 44 εταιρίες, από 15 ΜΚΟ, οι 12 από το εξωτερικό, και 34 οργανισμούς».

Παράλληλα το Κέντρο επιτελεί και σοβαρό κοινωνικό έργο, ενισχύοντας «12 νοσοκομεία  και κέντρα υγείας, 6 κοινωνικά ιατρεία και 22 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων».

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.