Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Kolwnos Osta Se Kado000
Pin It Button

Πριν λίγες μέρες στην διασταύρωση Πολυκράτους με Τριδήμα στον Κολωνό βρέθηκαν ανθρώπινα οστά πεταμένα τα μισά μέσα και τα μισά έξω από ένα κάδο απορριμάτων.

Τα οστά εντοπίστηκαν από εργαζόμενους που πήγαν στην δουλειά τους το πρωί, γιατί αν και πίσω από το χρηματιστήριο, το σημείο εκείνο είναι γεμάτο με συνεργεία.

Στην περιοχή μέσα σε λίγα λεπτά σήμανε συναγερμός και γέμισε αστυνομικούς, ΕΚΑΒ και κυρίως τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους. Η Λεωφόρος Αθηνών παρέμεινε αποκλεισμένη για λίγη ώρα. Οι πληροφορίες που δόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται συγκεχυμένες. Ο σκελετός ήταν μισός ή πλήρης, ήταν τυλιγμένος σε σακούλες ή σε χαλί, φόραγε σορτσάκι ή όχι κλπ.

Kolwnos Osta Se Kado1 Sepolia Medium600 0

Σύμφωνα με το news247, η ιατροδικαστής που έκανε τον πρώτο οπτικό έλεγχο στα οστά πιθανολογεί ότι πρόκειται για οστά ανδρός ενώ διαπίστωσε κάποια κάκωση η οποία θα μπορούσε να ήταν και αιτία θανάτου, αλλά δεν μπορεί να διαπιστωθεί από τον μακροσκοπικό έλεγχο αν ήταν πρό ή μεταθανάτια. Περίπου σε 10 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα ειδικότερων αναλύσεων.

Αυτό που έκανε πάντως εντύπωση ήταν το γεγονός ότι τα οστά ήταν σαν καθαρισμένα, χωρίς δηλαδή να έχουν υπολείμματα αποσύνθεσης ανθρώπινου σώματος.

Αναμένεται η συνέχεια του θρίλερ σε λίγες μέρες, που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και φάρσα...

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις