Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα στείλει στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, λογαριασμό 15.000 ευρώ της ΕΥΔΑΠ από σχολείο που τελεί υπό κατάληψη!

Πρόκειται για σχολείο στον πεζόδρομο της οδού Πρασσά, στο Κολωνάκι και ο τελευταίος του λογαριασμός προς την ΕΥΔΑΠ άγγιζε τα 15.000 ευρώ, ποσό που επιβαρύνει τον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης εξήγησε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά των παραπάνω υπουργείων θεωρώντας τα υπεύθυνα, για το ότι δεν κάνουν κάτι ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται και δήλωσε ότι «ο καθένας θα πρέπει  να διεκδικεί τα δικαιώματά του αλλά και να επιμερίζονται οι ευθύνες».

Στο γεγονός και στις προθέσεις του αναφέρθηκε αναλυτικά ο κ. Καμίνης κατά την μηνιαία τακτική εκπομπή του «Ραντεβού με τον Δήμαρχο» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984».

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.