Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, την πρώτη θέση στην απορρόφηση πόρων από το Ταμείο Συνοχής, όσον αφορά πόρους που έχουν εκχωρηθεί στις περιφέρειες γα την διαχείριση των υγρών αποβλήτων, κατέλαβε η Περιφέρεια Αττικής.

Τα στοιχεία προκύπτουν από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Συστήμα (ΟΠΣ) του ΕΣΠΑ και τα αντίστοιχα αιτήματα πληρωμών στην ΕΕ.

Πιο αναλυτικά, οι δαπάνες της Περιφέρειας Αττικής στις 31.12.2016 ανήλθαν σε 15,6 εκ. € που αντιστοιχεί σε ποσοστό 6,5% επί των εκχωρημένων πόρων. Η απορρόφηση αυτή αναμένεται να κορυφωθεί στο προσεχές διάστημα καθώς έχουν εκκινήσει οι σχετικές διαδικασίες έγκρισης για τα δύο μεγάλα έργα αποχέτευσης της Ανατολικής Αττικής Ραφήνας – Αρτέμιδας και Νέας Μάκρης – Μαραθώνα.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.