Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Τα κρυφά σημεία της δήλωσης είναι πρώτον, ότι ο δήμαρχος Αθηναίων απέφυγε να δεσμευτεί για κάτι και δέυτερον το ότι προσπάθησε να φέρει στο προσκήνιο για μιά ακόμα φορά το θέμα ασφάλειας των πολιτών της Αθήνας.

Η Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι η παρακάτω:

Γ. Καμίνης: «Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να με καλέσει να συζητήσουμε για τα μεγάλα ζητήματα της Αθήνας και των πολιτών της είναι σημαντική και πολύ θετική. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει διάθεση να υποστηριχθεί η δουλειά που κάνουμε για την ανάκαμψη της Αθήνας. Για την ανάκαμψη και την αναζωογόνηση της Αθήνας είναι απαραίτητη η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με την κυβέρνηση. Όπως απαραίτητο είναι να ενισχυθεί το κλίμα ασφάλειας στους πολίτες και να ενεργοποιηθούν οι κρατικές δομές μέριμνας για τους άστεγους και τους τοξικοεξαρτημένους».     

 Ερώτηση: Συζητήσατε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το Γουδή;

Γ. Καμίνης : «Ο δήμος Αθηναίων θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, με την προϋπόθεση να είναι σύμφωνος ο Παναθηναϊκός και να είναι δίπλα του η Πολιτεία. Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.