Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Για να προλάβω όσους τους λείπει το χιούμορ, ξεκαθαρίζω ότι ο τίτλος είναι προβοκατόρικος. Όχι, δυστυχώς δεν έχει εκφράσει τέτοια πρόθεση ο κ. Θεοδωράκης.

Η σκέψη όμως αυτή γεννήθηκε στο μυαλό μου, όταν διάβασα την πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυσή του για τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ολλανδία.

7 σκέψεις, λέει, έκανε. Και μας τις εκθέτει. Είμαι σίγουρος ότι τόσο πολλές σκέψεις δεν είχε κάνει ούτε και για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, που είχε πάει σχεδόν πάτο το κόμμα του. Αυτό που θέλει βέβαια να πει με τις 7 σκέψεις του, είναι ένα πράγμα. Ότι το Ολλανδικό κόμμα D66 (Φιλελεύθεροι Δημοκράτες), το οποίο θεωρεί ότι είναι από τους κερδισμένους των εκλογών γιατί αύξησε την δύναμή του, είναι αδελφό κόμμα με το Ποτάμι.

Αναρωτιέμαι: Το D66 το γνωρίζει αυτό; Και μετά ρωτάω: Δεν είναι τελείως παιδικό αυτό; δεν είναι καταφανώς ανώριμη συμπεριφορά; Ε.... κοιτάξτε.. εμείς εδώ σαν κόμμα πάμε από το κακό στο χειρότερο.. οι βουλευτές μας εγκαταλείπουν ένας - ένας...αλλά ο μεγάλος αδελφός στην Ολλανδία πάει καλά!

Κι εγώ Σταύρο, όταν ήμουν παιδί, είχα ένα μπάρμπα πυροσβέστη, αλλά δεν τον φώναζα κάθε λίγο και λιγάκι να με σώσει, όταν μάλλωνα με τα άλλα τα παιδιά.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.