Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για την εξασφάλιση μηνιαίας καταβολής 58.000 ευρώ για την χρηματοδότηση των λειτουργικών αναγκών του Πάρκου Τρίτση στο Ίλιον.

Η καταβολή θα γίνεται στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας "Αντώνης Τρίτσης" και θα προέρχεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) που κατανέμονται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Έγινε επομένως ένα πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα, έτσι ώστε το Πάρκο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης να μπορέσει να εκπληρώσει τον σκοπό του με καλύτερους όρους για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Ελπίζουμε βαθμιαία το Πάρκο Τρίτση να αποκτήσει πάλι τον χαρακτήρα Πάρκου - πνεύμονα ζωής για αυτήν την τόσο υποβαθμισμένη περιοχή του λεκανοπέδιου Αττικής και να πάψει να παρουσιάζει την εικόνα εγκατάλειψης και χωματερής που έχει σήμερα.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.