Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Εθνος», η κυβέρνηση πέτυχε να λάβει την έγκριση των θεσμών για το αντίμετρο της δωρεάν αποδοχής όλων των παιδιών 2,5-3 ετών και πάνω από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς.

Εννοείται, ότι αν οι πληροφορίες της εφημερίδας είναι ακριβείς, θα ανακουφιστούν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες που θα ευνοηθούν από την εφαρμογή του μέτρου.

Το κόστος έχει υπολογιστεί σε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ και συμπεριλαμβάνει διεύρυνση του δίκτυου παιδικών σταθμών και πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να ξεκινήσει να εφαρμόζεται από την αρχή της σχολικής χρονιάς του 2018 και να τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη από το 2019.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.