Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Μπορείς να αλλάξεις την πόλη σου αρχίζοντας από την γειτονιά σου. Αυτός είναι ο στόχος του «You change com» που απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 18 έως 30 ετών.

Όπως διευκρινίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής του έργου στην Ελλάδα, Γιώργος Στέφας «πρόκειται για ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, η Ισπανία και η Κύπρος.

Το έργο έχει τρία επίπεδα, στην αρχή κάνουμε μια έρευνα, ανάλυση των αναγκών, το δεύτερο βήμα είναι να "στήσουμε" ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα δώσει στους νέους από 18-30 ετών τις δεξιότητες για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τοπικές παρεμβάσεις στην κοινότητά τους και τέλος οι ομάδες εργασίας να περάσουν στη δράση, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για άλλους νέους της περιοχής, επηρεάζοντας τους θετικά και ενθαρρύνοντάς τους να δραστηριοποιηθούν, δίνοντας λύσεις σε τοπικά προβλήματα».

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.