Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Τουλάχιστον δύο περιστατικά σε εστιατόρια, όπου πήγαν δεκάδες άτομα, έφαγαν και έφυγαν αφήνοντας χρέη χιλιάδων ευρώ, καταγράφει η ισπανική Αστυνομία.

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα περίπου 120 άνθρωποι κατανάλωσαν ποτά και φαγητά αξίας 2.000 ευρώ και έφυγαν από εστιατόριο στη βόρεια Ισπανία, την ώρα που θα τους σέρβιραν το επιδόρπιο.

Ωστόσο, προκύπτει ότι ένα άλλο εστιατόριο, που απέχει μόλις 10 χλμ., είχε πέσει θύμα της ίδιας απάτης. Και οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν ότι  είναι θύματα των ίδιων ατόμων.

Στην πρώτη περίπτωση, οι άνθρωποι που έκλεισαν το εστιατόριο δήλωσαν ότι η αφορμή της συγκέντρωσης ήταν μια βάπτιση και έδωσαν προκαταβολή 900 ευρώ για να φάνε στο El Carmen, στην πόλη Μπεμπίμπρε, στην περιφέρεια Καστίλλη και Λεόν.

«Συνέβη μέσα σε ένα λεπτό. Ηταν κάτι που είχαν σχεδιάσει και έφυγαν ομαδικά», είπε στο BBC ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Αντόνιο Ροντρίγκεζ. Κάτι ανάλογο έζησε και η Λάουρα Αρίας, ιδιοκτήτρια του El Rincon de Pipin, εστιατόριο στην κοντινή πόλη Πονφεράδα.

KontraNews Blog

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.